REFAN FRUIT COLLECTION

Новата колекция на REFAN изкушава с нежни и сладки плодови аромати, които галят сетивата, създават хармония и изпълват живота с радост. Тя включва шампоан-душ гел и крем за тяло с шест завладяващи аромата на горски и екзотични плодове:

Honey Banana, Juicy Strawberry, Tropical Mango, Forest Raspberry, Fresh Tangerine, Exotic Pomegranate.Шампоан душ геловете от плодовата колекция хидратират кожата и косата и превръщат вземането на душ в истинска наслада. Съдържат активните съставки:


  • Глицерин – отличен овлажнител. Хидратира и омекотява кожата и косата в дълбочина.  Има свойството да задържа влагата и създава невидима защита срещу неблагоприятните фактори на околната среда. Прави кожата по-гладка и мека и възвръща еластичността на косъма. 
  • Маслиново масло - заздравява и укрепва структурата на косъма. Прави кожата и косата нежни и хидратирани.


Неустоимите им аромати завладяват сетивата и въображението и даряват моменти на удоволствие и радост.  Подходящи са и за деца над 3-годишна възраст.

Кремовете за тяло са с лека текстура, която бързо се абсорбира от кожата, без да оставя мазни следи. Създават усещане за свежест и копринена мекота през целия ден. Съдържат:


  • Органично арганово масло - има богат мастно-киселинен състав, който помага за поддържане на кожата в здрав вид, борейки се успешно с дехидратацията и загубата на еластичност в нея. Аргановото масло е богато на стероли-основен елемент в най- външния слой на човешката кожа.
  • Витамин Е - притежава защитни функции и антиоксидантни свойства. Подобрява епителизацията и повишава ензимната активност в кожата. Забавя процесите на преждевременно стареене, предизвикано от UV-радиацията.
  • Токоферол - притежава силни антиоксидантни свойства, като предпазва от вредното влияние на околната среда.


Благодарение на тези активни съставки кремовете за тяло дълготрайно хидратират и омекотяват кожата.


0 Коментара

Добави Коментар

Количката ти е празна

Продължи

Количка

Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
SKU:
Виж повече
Изчерпан