REFAN КОЗМЕТИЧНА СЕРИЯ ANTISTRESS

Стресът е част от живота на съвременния човек и трудно може да бъде избегнат. В ежедневието си се сблъскваме с разнообразни ситуации, които водят до напрежение и могат да нарушат нормалното умствено и физическо функциониране на организма ни, което неизбежно се отразява и на състоянието на кожата. Под влияние на хормона на стреса тя губи свежия си цвят, придобива изморен и състарен вид.


Стресът не може да бъде избегнат, но можем да намерим начини да намалим негативното му влияние и по-лесно да се преборим с него. ANTISTRESS е новата козметична серия на REFAN, която ще ви помогне да го направите. Въздействието й върху стреса започва още с приятното й цитрусово плодово ухание, което напомня за лято и релакс. То съчетава в себе си аромат на лимонов цвят, сладък портокал и ябълкова свежест и действа благотворно върху сетивата.


Качествата на козметичната серия ANTISTRESS се дължат на включените в състава ѝ екстракт от върбинка и етерично масло от портокал.


Върбинката е широко използвана в козметиката. Тя е известна още от древността като билка, която подсилва нервната система и успокоява напрежението и стреса с лимоновия си аромат, който събужда духа и тялото. Екстрактът от върбинка има добър ефект върху кожата, като я изглажда и омекотява. Този ефект се допълва и от етеричното масло от портокал, което придава на кожата свеж вид и я тонизира. То е афродизиак и има силно въздействие върху сетивата – носи топлина, жизненост, щастие и чувственост. Възбуждащият му аромат предизвиква производството на енцефалин - субстанция, която спомага за повишаване на настроението, предпазва от депресии и отпуска съзнанието след ежедневния стрес.


Козметичната серия ANTISTRESS съдържа продукти за тялото: кремове за лице, ръце и тяло, измиващ гел за лице, захарен ексфолиант за тяло, душ-гел, пилинг сапун-гъба и ръчно изработен сапун на килограм. Тяхното използване може да внесе нотка на свежест и удоволствие в ежедневието и да държи неприятните последици от стреса далече от вас.


Препоръчително е през летните месеци да не се ползват върху незащитена със слънцезащитен продукт кожа.


0 Коментара

Добави Коментар

Количката ти е празна

Продължи

Количка

Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
SKU:
Виж повече
Изчерпан