REFAN КОЗМЕТИЧНА СЕРИЯ СИНЯ ОРХИДЕЯ

Аргановото масло има силно действие против стареене. Високото съдържание на витамин Е помага в борбата за намаляване на бръчките и за възстановяване на кожата. Полифенолите я защитават от вредните ултравиолетови лъчи, свързват се със свободните радикали и забавят стареенето.


Аргановото масло има богат мастно-киселинен състав. Високите нива на полиненаситените олеинова и линолова киселина съдействат за поддържане на кожата в здрав вид, борейки се успешно с дехидратацията и загубата на еластичност в нея. Те са важни както за изграждането, така и за възстановяване на увредените клетъчни мембрани. Скваланът е естествен овлажнител и оказва лечебно въздействие при кожни проблеми като акне, псориазис и екзема.


Аргановото масло е богато на стероли - основен елемент в най- външния слой на човешката кожа. Те се усвояват изключително лесно като предпазват колагена, повишават защитните сили на кожата и облекчават възпаления. Наличието на рядко срещаният антиоксидант ферулова киселина, прави аргановото масло важна съставка в различни козметични продукти против стареене. Ферулована киселина засилва действието си при излагане на слънце и затова е особено подходящо влагането на арганово масло в слънцезащитни продукти . Доказано е , че аргановото масло предотвратява появата на стрии по време на бременност.

ECOBOOST TM

С отговорност към опазване на околната среда и създаване на продукти с грижа за клиентите, в състава на новите парфюмерийно-козметични серии с марка REFAN са включени нестандартни парфюмни композиции, създадени с помощта на технология ECOBOOST TM.


Те представляват концентрирани аромати, с 10 пъти по-силен интензитет, което позволява по-ниски дози на употреба, по-малко алергенни съставки и по-ниски нива на замърсяване на околната среда.


Екомаркировката с лого на цвете е признание за добри стандарти и разпознаваемост.


0 Коментара

Добави Коментар

Количката ти е празна

Продължи

Количка

Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
SKU:
Виж повече
Изчерпан