REFAN СЕРИЯ ГАРДЕНИЯ И РОЗА

Много от факторите на околната среда, като UV лъчите, пушенето, хлорираната вода, свободните радикали и възпалителните процеси, активират колагеназите - това са ензими, отговорни за деградацията на колагена.


Екстрактът от стволови клетки от гардения действа на три основни нива:

  • стимулира синтеза на колаген;
  • забавя процесите на деградация на колаген;
  • нхибира синтеза на колагеназит.


Ефикасността на стимулирането на синтеза на колаген е съизмеримо като ефект с действието на витамин С.

Екстрактът от стволови клетки е съчетан с розово масло.


То съдържа 300 доказани съставки, които представляват 86% от състава му. Останалите 14 % са съставки в много малки количества, но много важни за неговото качество. Розовото масло е “женско” масло. Използва се в ароматерапията за третиране на смущения в репродуктивната система. Действа като много мощен афродизиак, особено при жени с емоционални смущения, които водят до сексуални проблеми. Подходящо е за всичките типове кожа, особено за по-млада и склонна към омазняване. Има тонизиращ и стягащ ефект върху капилярите, както и върху циркулацията на кръвта като цяло, което го прави много подходящо при зачервена кожа. Подходящо е при дерматити и екземи. Има регенериращо тъканите действие и е подходящо при рани - действа ранозаздравяващо и против белези.


Серията Гардения и роза е предназначена основно за превенция в борбата при появата на първите бръчки. Подходяща е за по-млада кожа и кожа, склонна към омазняване.0 Коментара

Добави Коментар

Количката ти е празна

Продължи

Количка

Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
SKU:
Виж повече
Изчерпан