REFAN КОЗМЕТИЧНА СЕРИЯ HYALURONIC ACID

През цялата година кожата има нужда от хидратация.


В този случай на помощ идва хиалуроновата киселина, която е естествена съставка на кожата и има изключителната способност да задържа вода близо хиляда пъти повече от собственото си тегло. С годините и в зависимост от начина на живот тази безценна съставка намалява, което води до снижаване на способността на кожата да задържа вода, в следствие тя губи обем и се появяват бръчки.


Колагенът също е основна съставка на кожата, отговорен за стегнатия й вид. Враг номер едно за него се явяват колагеназите – това са ензими, които се активират от неблагоприятните фактори на околната среда и започват да разграждат колагена, той намалява и резултатът е отпускане на кожата и появата на нежеланите признаци на стареене.Ако колагенът и хиалуроновата киселина, които запълват пространството между клетките на кожата намалеят, тя става отпусната и се появяват бръчки. Но природата може да бъде надхитрена, а свежият и младежки вид на кожата – възстановен с подходяща козметика! 

 Комбинацията между хиалуронова киселина и колаген в серия Хиалуронова киселина на REFAN подобрява еластичността на кожата и стяга лицевия контур. Дневният и нощният крем за лице са с нежна и деликатна текстура, която се абсорбира бързо и лесно и дълбоко хидратира кожата.Това я прави по-мека, по-гладка и по-еластична и възстановява нейния свеж, младежки и сияен вид.


За постигане на оптимален ефект се препоръчва ежедневното използване на комбинацията от дневен и нощен крем за лице с хиалуронова киселина.  0 Коментара

Добави Коментар

Количката ти е празна

Продължи

Количка

Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
SKU:
Виж повече
Изчерпан