REFAN СЕРИЯ MEN PERFECTION

  MEN PERFECTION  


Градската среда става все по-замърсена и предизвиква значителни увреждания на кожата с видими последици, което налага необходимостта от нейната защита.


Иноваторите на REFAN предлагат решение - новата мъжка козметична серия Men Perfection. Нейната висококачествена активна съставка - LanacitynTMPF - предлага адекватна защита против замърсяване от околната среда.  Улавя праховите частици и поддържа естествените системи на детоксикация на кожата.


Проведени изследвания показват, че LanacitynTMPF осигурява и защита срещу цигарения дим.

Подобрява блясъка и тонуса, намалява трансепидермалната загуба на вода от кожата.


LanacitynTMPF е комбинация от хидротермална бактерия Alteromonas мacleodii и екстракт от хризантема. Alteromonas macleodii е микроорганизъм, който живее в изключително токсични условия при екстремни температури, а екстрактът от хризантема има способността да преодолява оксидиращия стрес.


Комбинацията от хидротермална бактерия Аlteromonas macleodii, екстракт от хризантема и розова вода в козметична серия Men Perfection изграждат защитна система, която гарантира цялостно предпазване от замърсяването на въздуха.Новата мъжка козметична серия Men perfection на REFAN включва:


  • дневен флуид за лице
  • нощен флуид за лице
  • афтършейв
  • крем около очи
  • измиващ гел за лице
  • шампоан душ-гел


Съдържа:


Lanacityn TM PF - предлага адекватна защита против замърсяване от околната среда и цигарения дим. Улавя праховите частици и поддържа естествените системи на детоксикация на кожата. Lanacityn TM PF е комбинация от хидротермална бактерия Alteromonas мacleodii и екстракт от хризантема.


Розова вода – тонизира, освежава и хидратира кожата. Има успокояващо и противовъзпалително действие.


Органично арганово масло - има богат мастно-киселинен състав, който помага за поддържане на кожата в здрав вид, борейки се успешно с дехидратацията и загубата на еластичност в нея. Аргановото масло е богато на стероли-основен елемент в най- външния слой на човешката кожа.


Сквалан от маслина - естествен овлажнител, молекулната му структура е аналогична с тази на човешките липиди и има изключително добра съвместимост с човешката кожа. Неговата основна функция е поддържане на естествената липидна бариера в добро състояние.


Витамин А - подпомага регенерацията на епидермиса. Стимулира растежа на клетките, повишава ензимната активност и нормализира клетъчното делене.


Витамин Е - притежава защитни функции и антиоксидантни свойства. Подобрява епителизацията и повишава ензимната активност в кожата. Забавя процесите на преждевременно стареене, предизвикано от UV-радиацията.


Токоферол - притежава силни антиоксидантни свойства, като предпазва от вредното влияние на околната среда.


Бизаболол - успокоява кожата, има бактерицидно и противовъзпалително действие.


Продуктите за лице са разфасовани в иновативен Аirless флакон, лесен за дозиране и употреба.


Той не позволява замърсяване на съдържанието и предпазва съставките от контакт с въздуха и от светлината, за да се запазят трайността и качествата на консистенцията максимално дълго. Благодарение на специалната помпа се оползотворява цялото съдържание на опаковката, без никакъв остатък.

0 Коментара

Добави Коментар

Количката ти е празна

Продължи

Количка

Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
SKU:
Виж повече
Изчерпан