REFAN СЕРИЯ SUN CARE PERFECTION

   SUN CARE PERFECTION  


Продуктите за лице и тяло от слънцезащитната линия SUN CARE PERFECTION правят кожата мека и овлажнена. Осигуряват надеждна фото защита за добиване на равномерен и дълготраен тен без слънчеви изгаряния и позволяват да се радвате на слънцето през цялата година.


Серията за висока защита от слънцето съдържа кремове за лице и лосиони за тяло със SPF 30 UVA/UVB с деликатен плодов аромат и SPF 50 UVA/UVB в две разновидности - с плодов аромат и аромат на роза.


Експертна широкоспектърна UV-филтърна Tinosorb-система осигурява висока защита на всеки тип кожа срещу фотоувреждания и фотостареене. Иновативната технология предоставя ефикасна подкрепа срещу UV- лъчи и слънчеви реакции, както и повишена защита срещу свободни радикали.


Кремовете за лице са разработени с високомолекулна хиалуронова киселина, която хидратира повърхността на кожата и предотвратява загубата на вода. Адекватното водно съдържание е от съществено значение за правилното функциониране на всички структури в кожата и подобрява нейния релеф и гладкост. Кремовете за лице са с комфортна копринена текстура без лепнене и без мазен филм.


Лосионите за тяло са обогатени с натурален токоферол /витамин Е/, който ефективно защитава от свободните радикали. Тяхната елегантна текстура създава копринено усещане, без омазняване и бели следи.

0 Коментара

Добави Коментар

Количката ти е празна

Продължи

Количка

Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
SKU:
Виж повече
Изчерпан