FRUIT COLLECTION Комплект Juicy Strawberry

FRUIT COLLECTION Комплект Juicy Strawberry

Кат. номер:

КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА ДВА ПРОДУКТА:


Крем за тяло Juicy Strawberry - 200 мл.

С лека текстура, която бързо се абсорбира от кожата, без да оставя мазни следи. Създава усещане за свежест и копринена мекота през целия ден. Дълготрайно хидратира, а сладкият му аромат на свежи ягоди въздейства на сетивата и дарява удоволствие и радост.

Съдържа:

- Органично арганово масло - богат мастно-киселинен състав, който помага за поддържане на кожата в здрав вид, борейки се успешно с дехидратацията и загубата на еластичност в нея, богато на стероли -основен елемент в най-външния слой на човешката кожа.

- Витамин Е - притежава защитни функции и антиоксидантни свойства. Подобрява епителизацията и повишава ензимната активност в кожата. Забавя процесите на преждевременно стареене, предизвикано от UV-радиацията.

- Токоферол - притежава силни антиоксидантни свойства, като предпазва от вредното влияние на околната среда.


Шампоан душ-гел Juicy Strawberry - 50 мл.

Хидратира кожата и косата и превръща вземането на душ в истинска наслада.

Съдържа:

- Глицерин – отличен овлажнител. Хидратира и омекотява кожата и косата в дълбочина.  Има свойството да задържа влагата и създава невидима защита срещу неблагоприятните фактори на околната среда. Прави кожата по-гладка и мека и възвръща еластичността на косъма. 

- Маслиново масло - заздравява и укрепва структурата на косъма. Прави кожата и косата нежни и хидратирани.Количката ти е празна

Продължи

Количка

Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
SKU:
Виж повече
Изчерпан