Комплект Гардения и Роза

Комплект Гардения и Роза

Кат. номер:

Комплектът съдържа следните продукти:

1.Измивен крем за лице - 75 мл

/с розова вода и масло от ший/

Деликатен към кожата на лицето измивен крем, който почиства в дълбочина, без да изсушава. Масло от ший омекотява и подхранва кожата, а розовата вода предпазва от възпаления. 

БЕЗ ПАРАБЕНИ


2. Серум за лице - 25 мл

/с екстракт от стволови клетки от гардения и 15% розова вода/

Лек гел-концентрат, подходящ за активно третиране на застаряваща кожа. Високото съдържание на стволови клетки от гардения и розова вода регенерират увяхналата и отпусната кожа на лицето, подпомагат синтеза на колаген и забавят процесите на стареене. Подходящ за около очи.

БЕЗ КОНСЕРВАНТИ

3. Дневен крем за лице - 30 мл

/с екстракт от стволови клетки от гардения и розово масло/

Лек дневен крем, който защитава кожата от вредното въздействие на ув-а и ув-в лъчите. Екстракт от стволови клетки от гардения и натурално розово масло регенерират увяхналата и отпусната кожа на лицето, подпомагат синтеза на колаген и забавят процесите на стареене.

БЕЗ ПАРАБЕНИ

4. Нощен крем за лице - 30 мл

/с екстракт от стволови клетки от гардения и розово масло/

Активна грижа за кожата през нощта. Високото съдържание на стволови клетки от гардения и натурално розово масло регенерират увяхналата и отпусната кожа на лицето, засилват синтеза на колаген и забавят процесите на стареене. Витамини А и Е се грижат за сияйния вид и подпомагат борбата с бръчките.

БЕЗ ПАРАБЕНИ

Количката ти е празна

Продължи

Количка

Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
SKU:
Виж повече
Изчерпан