PASSION FRUIT Комплект

PASSION FRUIT Комплект

Кат. номер:

КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА ДВА ПРОДУКТА:


Бутер крем за тяло - 200 мл.

С масла от какао, ший и йогурт. Богат на натурални растителни масла, за ежедневно подхранване на кожата, с вкусен аромат на маракуя, подобрява настроението и възстановява хармонията на духа и тялото. Разтапя се върху кожата, заглажда и подхранва в дълбочина. Kонцентрат от кисело мляко възстановява водния и маслен баланс на кожата и я хидратира дълготрайно. 

Употреба: нанася се върху цялото тяло след баня с разстилащи движения


Бутер крем за ръце - 75 мл.

Съдържа масло от карите, което притежава уникални и невероятно полезни за кожата свойства. Доказано е, че веществата, съдържащи се в него, стимулират синтеза на собствен колаген, което води до подобряване на структурата на кожата с около 85%.  Концентратът от кисело мляко овлажнява, омекотява и заглажда сухата и проблемна кожа. Тя става гладка и еластична, хидратирана в дълбочина и възвръща сатенената си мекота. Какаовото масло -притежава уникални козметични свойства. То е природен стимулант - ускорява клетъчната обмяна, подобрява овлажняването, придава блясък и гладкост и поддържа еластичността на кожата. 

За ежедневна грижа при суха и много суха кожа на ръцете, с вкусен аромат на маракуя.

Употреба: нанасяйте винаги след измиване на ръцете. Масажирайте, докато кремът попие напълно в кожата.Количката ти е празна

Продължи

Количка

Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
SKU:
Виж повече
Изчерпан