РЪЧНО ИЗРАБОТЕН ГЛИЦЕРИНОВ САПУН ЯБЪЛКА И МЕНТА

РЪЧНО ИЗРАБОТЕН ГЛИЦЕРИНОВ САПУН ЯБЪЛКА И МЕНТА

Кат. номер:

Сапун с богат и изобилен състав, съдържа екстаркт от мента и ментови листа за освежаване; масло от гроздови семки и масло от какао за омекотяване и подхранване на кожата; етерични масла от мента, джинджифил, карамфил и салвия със стимулиращо и тонизиращо действие; каолин и овесени ядки за мека ексфолация на кожата.


  • Масло от гроздови семки – използва се като успокояваща, омекотяваща, хидратираща и омасляваща съставка, повишаваща еластичността на кожата и стимулираща регенерацията на епидермиса. Прави кожата мека и гладка. Омекотява действието на сапуна и прави пяната мека и плътна.
  • Масло от какао  - притежава омекотяващо, овлажняващо и подхранващо действие. Придава кадифена текстура на сапуна и сапунената пяна.
  • Екстракт от мента – използва се като активна съставка в козметичните продукти с тонизиращо, почистващо, освежаващо и дезодориращо действие.
  • Етерични масла – мента, карамфил, джинджифил и салвия – хармонично съчетание на етеричните масла със свеж, зелен, билков мирис
  • Ментови листа – имат почистващо и тонизиращо деиствие и осигуряват лек микромасаж на кожата
  • Овесени ядки - имат леко абразивно, абсорбиращо и ексфолиращо действие


Сапуните от колекцията на Рефан са ръчна изработка, с неповторими свежи ухания.


Подходящ за всеки тип кожа.


Начин на употреба: Нанесете върху мократа кожа с леки масажни движения до образуването на плътна пяна, след което изплакнете обилно с вода.


БЕЗ ПАРАБЕНИ


1 КГ.


Количката ти е празна

Продължи

Количка

Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
SKU:
Виж повече
Изчерпан