REFAN GOLD 

Създадени от REFAN специално за Николета Лозанова, която естествено се превърна и в тяхно рекламно лице, тези аромати намират своето продължение и развитие в новата линия REFAN GOLD COLLECTION.

„Обожавам да се къпя с парфюм“

Така възкликна чаровната Николета Лозанова, рекламното лице на парфюмната серия REFAN GOLD COLLECTION, когато се докосна до нея!


И сигурно не само тя желае да се къпе с любимите си аромати… 


От REFAN осъществиха мечтата ми, защото сега мога да се къпя с душ-гел с любимия ми аромат, да се погрижа за кожата си след душ с лосион за тяло със същия аромат и накрая като финален акорд да добавя и няколко капки парфюм…толкова дълготраен, че през целия ден да усещам интензивното му присъствие като втора дреха…“

Продуктите от REFAN GOLD COLLECTION въздействат не само с неустоимите си ухания.


Опаковката е изработена от луксозен златен картон, което ѝ придава изключително

стилна и изискана визия и я превръща в подходящ подарък.


Дамската линия на REFAN GOLD COLLECTION е разработена в духа на парфюма Light 192 и серията към него, както и триото козметични продукти Refan Bеаuty, които се радваха на симпатиите на всички дами, почитателки на хубавата козметика. 

Български парфюми и козметика със силни аромати за мъже.  С новата линия REFAN GOLD имате възможност да се насладите на подобрен, с 30 % по-интензивен и по-траен парфюм със специално разработени парфюмни композиции.

Продуктите от REFAN GOLD COLLECTION въздействат не само с неустоимите си ухания. 

С новата линия REFAN GOLD COLLECTION имате възможност да се насладите на подобрени, специално разработени композиции, които щадят кожата.

"Запленена съм от ароматите на REFAN!"


Очарователната Мила Христова вече се е снимала за реклама на световна козметична марка, но откровено споделя:


"Бях силно впечатлена, че парфюмните композиции са съвместна разработка с най-голямата британска фирма в браншa. От 13-годишна живея в Англия и познавам тази компания. Тя е известна с това, че създава аромати, не само възбуждащи въображението, но и съдържащи уникални съставки, наречени „специалитети“, които са запазена марка и не могат да бъдат възпроизведени от друга фирма. Известно е, че аз имам слабост към неповторимите неща"


Тези ултрамодерни аромати напълно отговарят на модните тенденции и още повече подчертават собствения индивидуален чар, създават радостни емоции, подобряват настроението, повишават самочувствието.

По-високата концентрация и нови ремикси на любимите парфюми са в крак със забързания съвременен свят на силни емоции и са предназначени за тези, които се стремят към нови чувствени преживявания.

REFAN INTENSE eau de PARFUM


Първокласните парфюми REFAN INTENSE eau de PARFUM със своя интензивен и наситен мирис са вече добре познати на ценителите на фините и елегантни аромати.


Към тях иноваторите на REFAN непрекъснато добавят нови ухания, които са в крак с новите тенденции в света на парфюмите - „екстрийм“ и интенз“ - различни от добре познатата класика.


Това са дълготрайни аромати с повишен интензитет и обогатен състав с акцентирана флорална свежест или пикантни подправки, сочни плодови ноти или подчертани топли базисни дървесни акорди.

Ако сред голямото парфюмерийно изобилие все още не сте открили своя аромат, не се колебайте и изберете поне един от зашеметяващите парфюми

REFAN INTENSE eau de PARFUM.

Тяхната нова и атрактивна опаковка им придава луксозна визия, като ги превръща в истинско парфюмно бижу и изискан подарък.

REFAN INTENSE eau de PARFUM.

ОЩЕ ОТ БЛОГА

Тук ще откриете последните новини, статии и събития свързани с РЕФАН.

Количката ти е празна

Продължи

Количка

Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
SKU:
Виж повече
Изчерпан